72 SATA BEZ KOMPROMISA

Već sedmu godinu za redom u našem gradu održat će se volonterska akcija “72 sata bez kompromisa”. Međunarodni volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt je osmišljen i pokrenut u Njemačkoj među nekoliko kreativnih mladih koji su htjeli smisliti učinkoviti način na koji bi potaknuli svoje
vršnjake na volontiranje i beskompromisno, bezuvjetno davanje drugima, posebno onima na marginama društva, diskriminiranima, siromašnima, potrebitima. Vijeće za mlade i Caritas Dubrovačke biskupije u suradnji sa Studentskim katoličkim centrom Dubrovnik (SKAC_DU) nositelji su ovoga programa u našoj biskupiji.


Ove godine „72 sata bez kompromisa“ će se održati u Dubrovniku, Karlovcu, Križevcima, Krku, Metkoviću, Osijeku, Rijeci, Šibeniku, Sinju, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Suhopolju, Vukovaru, Zadru i Zagrebu. Sve volonterske akcije bit će podijeljene su u tri kategorije: socijalne, radne i ekološke.

Sve akcije će se odvijati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Potičemo sve mlade da se prijave i sudjeluju na ovom programu. Prijaviti se možete putem obrasca koji se nalazi na linku: 72 sata.hr.

Link za prijavu